• Non disponibile
Sicily IN THE KITCHEN di Di Marco e Ferré - guido tommasi editore
search
  • Sicily IN THE KITCHEN di Di Marco e Ferré - guido tommasi editore

Sicily in the kitchen di dimarco e ferré - guido tommasi editore

12,50 €
Tasse incluse

Acquistando questo prodotto puoi ricevere fino a 1 punto punti. Il tuo carrello ti offrirà 1 punto convertibili in un voucher di: 0,20 €.

Puoi ottenere gratis questo prodotto con 63 punti. Il tuo attuale numero di punti è 0 punti .

Sicilian cuisine is the cuisine of the curtigghiu, or the courtyard, with recipes being passed from door to door, from balcony to balcony and, literally, from mouth to mouth.

Quantità
Non disponibile

Yet, at the same time, Sicilian cuisine is a cuisine which competes with the greatest of gastronomic traditions: the Arab tradition of sweet and sour, the French tradition of creative chefs, the farming tradition which skilfully uses the produce of the land. While there are a thousand variations each one is naturally the best, triggering endless arguments
regarding authenticity of ingredients, cooking methods, the gallantry of suppliers, the proud boasts of a market. And so the task of describing and demonstrating a cuisine which is a world of flavours and ingredients proves to be not just difficult but, literally, “dangerous”.

95039

Scheda tecnica

Altezza
mm 190
Larghezza
mm 190
Pagine
72

Riferimenti Specifici

ean13
9788867531110

Potrebbe anche piacerti